Blogberichten

“Wacht niet met genieten tot later, want als later eerder komt, is het te laat.”

Bent u benieuwd naar het wel en wee van het runnen van een Bed & Breakfast? Michelle houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat lang niet altijd alles soepel verloopt, mag geen verrassing zijn. Wilt u reageren? Dat stellen wij altijd op prijs.

Volmaakt onvolmaakt

Volmaakt onvolmaakt

Dat ons plan allesbehalve origineel is, is een understatement. We zijn niet de eerste buitenlanders die in Spanje een goedlopende Bed & Breakfast willen beginnen. Maar om originaliteit is het ons ook niet te doen. Als eigen baas hopen we ons leven meer naar eigen inzicht in te richten. Met meer vrijheid, tijd voor elkaar en tijd om te genieten.

Hoofd Buitendienst

Hoofd Buitendienst

“Als jij mij, in mijn functie als Hoofd van de Buitendienst, graag een keer zou willen interviewen, dan hoor ik het wel…” Zonder een spier te vertrekken kijkt zij mij aan. Met een stalen gezicht werp ik mijn blik weer op de laptop. Ik doe mijn best om niet in lachen uit te barsten. Ook zij kan een kleine glimlach niet onderdrukken.

Lekker winkelen?!

Lekker winkelen?!

Terwijl we voor ons huis de pakketten tegels één voor één van de chauffeur aannemen, loopt een van de zwembadmakers net met de kruiwagen voorbij om het puin in de container te lozen. Hij werpt een blik op de tegelleverancier en de pakketjes die we zorgvuldig in de gang tegen elkaar aan stapelen. “Zo, lekker wezen winkelen?”