Welkom

Of u nu van wandelen of fietsen houdt, u graag door de straten van een authentiek Spaans dorp dwaalt of het liefst geniet van de lokale keuken. Dankzij onze locatie aan de rand van het dorp, bevindt u zich zowel op loopafstand van alle wandel- en fietsroutes als op loopafstand van diverse restaurants en cafés.

Onze visie

Bij Casa La Vall geloven wij dat luxe en ontspanning inherent zijn aan een zorgeloze vakantie. Wat wij voor u creëren is een kostbare herinnering. Hoe? Dankzij onze (jarenlange) ervaring in de horeca in binnen- en buitenland, weten wij precies hoe we onze gasten een onvergetelijk verblijf kunnen bieden.

Onze kamers

Op dit moment zijn wij druk bezig om ons Spaanse huis om te toveren tot een luxe Bed & Breakfast. Wanneer wij klaar zijn kunnen wij maximaal dertien gasten ontvangen in zes ensuite kamers. Uiteraard kunt u als gast ook gebruik maken van de diverse gezamenlijke ruimtes, terrassen en het zwembad.

Omgeving

Acht authentiek Spaanse dorpen, die samen de gemeente Vall de Gallinera vormen, strekken zich uit over het altijd groene landschap. Bij elkaar tellen ze niet meer dan zeshonderd inwoners. In het voorjaar, wanneer de kersenbloesem vol in bloei staat, is de vallei op haar mooist.

Blog

Bent u benieuwd naar het wel en wee van het runnen van een Bed & Breakfast? Michelle houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat lang niet altijd alles soepel verloopt, mag geen verrassing zijn. Wilt u reageren? Dat stellen wij altijd op prijs.

Contact

Helaas! Wij zijn nog niet geopend. Heeft u toch al een vraag? Geen probleem. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te antwoorden. Wilt u graag weten wanneer wij open gaan? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op die manier bent u direct op de hoogte.