Onze visie

“Luxe en ontspanning zijn inherent aan een zorgeloze vakantie, maar een kostbare herinnering is wat wij voor u creëren.”

Wij zijn Michelle (1986), Suzanne (1988) en Noëlle (1990). Drie zussen, die samen een Bed & Breakfast in het buitenland besloten te beginnen. Na twee jaar zoeken vonden we ons droomhuis in een klein, maar idyllisch dorp. Met hulp van onze ouders en Marc (1987), de echtgenoot van Suzanne, gaan we de uitdaging aan. Door onze gasten de luxe van een hotel en de gemoedelijkheid van een B&B te bieden, hopen wij onze visie te realiseren.

Noëlle

Noëlle

Noëlle’s liefde voor de horeca is duidelijk zichtbaar in haar gastvrouwschap. Als de gast gelukkig is, is zij dat ook. Als hij/zij er zelfs jaren later nog met plezier aan terugdenkt, is haar taak volbracht. Daarbij maakt zij dankbaar gebruik van haar ervaring in diverse sterren restaurants in binnen- en buitenland. Naast De Librije (Zwolle), waar zij haar loopbaan begon, was zij ook werkzaam in Hans van Wolde’s Beluga (Maastricht), Vila Joya (Albufeira), Prato Borni (Zermatt) en The Omnia (Zermatt).

Suzanne & Marc

Suzanne & Marc

Waar Suzanne na haar studie Toerisme voor een loopbaan bij de Action koos, is Marc van origine zowel timmerman als personal trainer. Ter voorbereiding op het runnen van een B&B, verhuisden ze in 2019 samen naar het Zwitserse Zermatt. Terwijl Suzanne hier kans zag om haar leidinggevende kwaliteiten (zij het in een nieuwe sector) verder te ontwikkelen, maakte Marc voor het eerst kennis met de horeca. Hoewel ze met plezier op dit avontuur terugkijken, voelen ze zich in Spanje inmiddels helemaal thuis.

Michelle

Michelle

Alleen of met anderen. Als talenstudent, vrijwilliger of toerist. Na de middelbare school vertrok Michelle regelmatig naar het buitenland. Dat ze zich daar ooit zou vestigen, is geen verrassing. Hoewel ook zij haar vakkennis pas in de laatste jaren heeft opgedaan, is dat geen probleem. Dankzij haar opleiding tot Film- en Televisie-wetenschapper en jarenlange ervaring bij de Albert Heijn draait zij haar hand niet om voor zowel het creatieve als zakelijke aspect van het ondernemerschap.